Betano

Betano
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

0
5/5 - (3 Гласа)

История и развитие

Хазартният оператор безспорно е един от най-прогресивно развиващите се в Европа, а и не само, като приема клиенти от Германия, Румъния, Португалия, Гърция, Бразилия, а вече се сдоби и с дългоочаквания лиценз, за да оперира и на наша територия.

В Гърция Betano се разпознава под името Stoiximan (Най-популярният букмейкър в южната ни съседка), а изпълнителен директор е бизнесменът Йоргос Даскалакис.

За популярността на бранда Betano можем да добием ясна представа от множеството спонсорства с футболни клубове.

Имената на Betano и Stoiximan могат да бъдат забелязани на екипите на световноизвестни отбори с традиции в държавите си като Щутгарт, ПАОК, Олимпиакос, Порто, Бенфика, Университатия Крайова, Спортинг Брага, ФКСБ Маритимо, Атлетико Минейро и други. Още по-любопитното в случая е, че e основен спонсор на румънската Лига 1, а освен това ще бъде спонсор на родния Локомотив (София).

Платформа

Отзивите от клиенти от различни части по света, където Betano има лиценз, споделят, че това е една от най-добрите платформи, които са използвали, сравнявайки я с тези на най-големите компании.

При бързо сравнение с установилите се букмейкъри на българския пазар, веднага правят впечатление осезаемо по-високите коефициенти, които предлага букмейкърът.

Интерфейс

Още щом влезем на www.betano.bg забелязваме, че тази платформа се различава от останалите. Създава се усещането за една модернизирана, но същевременно опростена и комуникативна визия. Важен детайл е свежият оранжев цвят, който създава настроение и чувство за интерактивност. Това, разбира се важи и за мобилната версия на букмейкъра.

На заглавната страница прави впечатление, че веднага се появяват най-горещите събития, които предстоят или се играят на живо, заедно с коефициентите, на които може да се заложи.

Отдолу пък, в ляво от секцията със събития на живо, се намира основното меню. Само с едно натискане може да отидете бързо и удобно в желаната от вас секция, което прави преживяването в сайта още по-дигитализирано, но също така достъпно за крайния потребител.

Бонуси за нови клиенти

Началният бонус е 100% до 300 лева. Тоест, депозирате сума до 300 лева и получавате същата под формата на бонус.

ВЗЕМИ БОНУС 300лв.
Ще се радваме да прочетем вашето мнение.

Остави коментар

18+

©2021 Trendy Bet - Всички пpaвa зaпaзeни. Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!

Trendy Bet
Logo
Промени парола
Сравни
  • Total (0)
Сравни